DETAIL1501
DETAIL1752
DETAIL1753

WaterWipes Adult 30st

WA030
WaterWipes vochtige doekjes - Adult - Slechts 2 ingrediënten - Biologisch afbreekbaar 30 stuks WA030
EAN
5099514400210
CNK nr.
4622-296
CEFIP nr.
171480
Doosinhoud
12

Product beschrijving

De meest zuivere doekjes ter wereld voor de gevoelige huid van volwassenen 


Omschrijving:
 zuivere & handige doekjes: “beste alternatief voor washandje & water” 
Indicatie: - voor de meest delicate huid van volwassenen - voor het totale lichaam & gelaat 
 
Eigenschappen:
  • 100% veilig te gebruiken door afwezigheid van chemicaliën
  • dermatologisch getest (pH huidneutraal 5.5 à 7)
  • kwaliteitsgaranties en aanbevelingen van huid- en allergieorganisaties uit verschillende werelddelen
  • met onderbouwde klinische studies
  • “Microbime friendly”: om bij gebruik van verzorgingsproducten de huid niet uit balans te brengen. De microbiome-vriendelijke test is opgezet om te kijken naar het effect van persoonlijke verzorgingsproducten op de groei, het evenwicht en de diversiteit van de beïnvloeders van het microbioom van de huid. 

 

Samenstelling:
1/ BIOLOGISCH AFBREEKBAAR doekje
- 100% viscose doekjes: een hernieuwbaar, plantaardig materiaal dat geen plastic bevat (mag niet in het toilet weggespoeld worden)
- de doekjes zijn zijdezacht, sterk en ultra-absorberend, vallen niet uit elkaar 
 
2/ MEEST ZUIVERE doekje
- met slechts 2 ingrediënten: 99.9% water & 1 druppel pompelmoes-extract - om de huidbarrière van de hoornlaag te helpen behouden
- Iers bronwater: gezuiverd via een gepatenteerde technologie: 7-stappen zuiveringsproces waar onzuiverheden worden verwijderd en water wordt verzacht
– hierdoor moeten er geen bewaarmiddelen toegevoegd worden - vloeibaar pompelmoesextract: huid verzorgend, hydraterend, antimicrobieel en vermindert ontstekingsreacties op de huid - 0% alcohol, 0% parfum, 0% bewaarmiddelen: verkleinen daardoor het risico op uitdroging van de huid met als mogelijk gevolg dermatitis door contact of allergie 
 
3/ XL formaat (20x35cm)
- stevige doekjes met textuur voor een diepere & effectievere reiniging
- minder tijd te besteden aan totale lichaamsreiniging (versus washandje met water) 
 
Gebruik:
  • Door afwezigheid van bewaarmiddelen, hebben WaterWipes een uiterste houdbaarheidsdatum. Wij raden u aan het pakje binnen 15 maanden na de productiedatum te openen en het binnen 1 maand te gebruiken. De productiedatum en uiterste houdbaarheidsdatum staan op de achterzijde van het pakje vermeld.
 
  • Knip nooit een pakje open en bewaar de doekjes ook nooit in een andere verpakking , omdat dit de integriteit van het pakje kan schaden en verkleuring kan optreden.
 
  • Omdat er geen chemicaliën gebruikt worden om de vloeistof aan de doekjes te “binden”, kan het WaterWipes water soms naar de bodem van het pak zakken , waardoor de bovenste doekjes een beetje droog aanvoelen. Houd het pakje gewoon even ondersteboven en knijp er een paar keer in om het water gelijkmatig te verdelen.
 
  • Er wordt niet aangeraden om WaterWipes in een doekjesverwarmer of doekjeshouder te plaatsen. Het gaat om een vers product dat op een koele droge plek moet blijven.

Specificaties

CEFIP nr.
171480
Wat zit er in de doos
30 wipes
Ingrediënten
99.9% water & 1 druppel pompelmoes-extract
Pack grootte
30
Bestel beleid
Lot for lot
Leeftijd
0m+
Materiaal
100% viscose doekjes
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing