Electrische stoomsterilisator

SCF291/00
Philips Avent Flessensterilisator Geavanceerd SCF291/00
EAN
8710103941613

Product beschrijving

Sterilisator

Steriliseren en opbergen:
Steriliseer tot zes flessen en accessoires in slechts 10 minuten.

De slanke maar ruime Flessensterilisator Advanced is snel en efficiënt en doodt tot 99,9% van de bacteriën, zodat je met een gerust hart kunt voeden.

SCF291/00

Kenmerken:

Doodt 99,9% van bacteriën:

  • Steriliseer op een zachte, effectieve manier zonder chemicaliën met Philips Avent

 

Elke sterilisator gebruikt de kracht van stoom - niets meer, niets minder - om 99,9% van de schadelijke bacteriën te doden.

Steriliseert in slechts 10 minuten:

  • Snel en veilig met de sterilisatiecyclus van slechts 10 minuten, waarna de sterilisator automatisch wordt uitgeschakeldGeïntegreerde lekbak:

  • Onze nieuwe lekbak beschermt de verwarmingsplaat tegen melkdruppels, waardoor de kans op onaangename geuren wordt verkleind


De alles-in-één-oplossing:

  • Onze geavanceerde sterilisator is flexibel: hij kan kleiner worden gemaakt voor kleinere artikelen zoals fopspenen en neemt weinig ruimte in beslag als hij niet wordt gebruikt


Blijft tot 24 uur steriel:

  • De inhoud van de sterilisator blijft maximaal 24 uur steriel dankzij een grondige reiniging zonder chemicaliën. Gewoon door de deksel dicht te houden.


Ruimtebesparend ontwerp:

  • Onze sterilisator is compact maar er passen nog steeds maximaal zes Philips Aventbabyflessen in. Bovendien kunnen er ook andere essentials zoals spenen en handkolven in.


Eenvoudig schoon te maken en te monteren:

  • Van onder tot boven, van binnen en van buiten, de sterilisator is snel en eenvoudig schoon te maken, zelfs de verwarmingsplaat. Zodat jij meer tijd met je kleintje kan doorbrengen.

Specificaties

Bestel beleid
Lot for lot
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing