Nippes eelt & likdoornmesje - set 2 stuks

N720K
Nippes eelt & likdoornmesje - set 2 stuks N720K
EAN
4006691072018
CNK nr.
4772-414
CEFIP nr.
188611

Product beschrijving

Eelt- & Likdoornmesje van Nippes
Eelt op de voeten, vaak geelachtig en gebarsten, is lelijk en vooral vervelend. Maar met het Eelt- & likdoornmesje van Nippes kunt u dit snel en eenvoudig verwijderen. Beweeg met vlakke, korte bewegingen over de eeltvlek en verwijder voorzichtig de overtollige huid. Gemaakt van premium kwaliteit en vervaardigd in Solingen, bekend om zijn vakmanschap.

PEDICURE 
Als u regelmatig voor uw handen zorgt, moet u uw voeten ook de juiste zorg geven. Nippes biedt een divers assortiment van hoogwaardige nageltangen, voetraspen en scharen - allemaal handgemaakt in Solingen.

VERVANG MESJES VOOR DE NIPPES N72 EELT- & LIKDOORNVERWIJDERAAR

Houd uw Nippes N72 Eelt- & likdoornverwijderaar in topconditie met deze vervangingsmesjes. De verpakking bevat 10 afzonderlijk verpakte mesjes voor langdurig gebruik.

PÉDICURE 
Als u regelmatig voor uw handen zorgt, moet u uw voeten ook de juiste zorg geven. Nippes biedt een divers assortiment van hoogwaardige nageltangen, voetraspen en scharen - allemaal handgemaakt in Solingen en van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

CEFIP nr.
188611
CNK nr.
4772-414
Kleur
Zwart
Wat zit er in de doos
1x Eelt- & likdoornmesje, 10x mesje
Bestel beleid
Lot for lot
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing