Elvie Catch

EPCAT
Elvie Catch - Veilige Borstschelpen - Lekbeveiliging - BPA-vrij - Comfortabel - Discreet - Herbruikbaar - 2 stuks EPCAT
EAN
5060442520554
Doosinhoud
12

Product beschrijving

Productnaam: Elvie Catch - Veilige borstschelpen


Productomschrijving: De Elvie Catch is een set van twee borstschelpen met bescherming om het lekken van melk te voorkomen. Zelfs als je veel lekt, vangt Elvie Catch elke druppel melk discreet op in je beha.

Lekvrij:

  • Siliconen randen zorgen ervoor dat de Elvie Catch goed zit en niet lekt, terwijl hij aan elke kant tot 30 ml melk vasthoudt. Geen verspilling van melk in je borstkompressen.

Comfortabel:

  • Ontworpen om de natuurlijke vorm van de borst van een vrouw te volgen, kan de Elvie Catch gemakkelijk tot 3 uur gedragen worden zonder oncomfortabel te worden. De uniek gevormde randen kunnen gedraaid worden om de beste pasvorm te vinden.

Discreet:

  • De Elvie Catch heeft een glad profiel en wordt in de beha gedragen zodat je discreet melk kunt opvangen terwijl je je dagelijkse activiteiten uitvoert.

Herbruikbaar:

  • De borstschelpen kunnen gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser gereinigd worden, zodat ze de volgende dag weer klaar zijn voor gebruik.

 

Afmetingen: L 10,87 x B 10,2 x H 3,29 cm

Gewicht: 0,04 kg

Specificaties

Wat zit er in de doos
2x borstschelp
Bestel beleid
Lot for lot
Video
https://www.youtube.com/@ElvieOfficial/videos
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing