Tandenborstelset

NOR801
Mininor Tandenborstelset NOR801
EAN
5710860108017
Doosinhoud
160

Product beschrijving

Leer je kind om zijn tanden te poetsen en begin ermee voordat hij zijn tanden krijgt.

Stap 1
Deze borstel kan door de baby worden vastgehouden en wordt gebruikt om het pijnlijke tandvlees in verband met doorkomende tandjes te masseren. Bevestig het schildje en het voorkomt dat de baby de tandenborstel te ver in de mond steekt.

Stap 2
Deze borstel heeft zachte pinnen waarmee de eerste tandjes kunnen worden gepoetst en waarmee pijnlijk tandvlees kan worden gemasseerd, zonder het ongemak dat ontstaat bij het bijten op een gewone nylon borstel.

Stap 3
Deze gewone tandenborstel kan gebruikt worden vanaf de baby ongeveer een jaar oud is, wat ongeveer de tijd is dat de baby al zijn eerste tandjes heeft. De borstelkop is klein, wat het verplaatsen van de borstel vergemakkelijkt.

Reinigen:
Spoel alle borstels voor elk gebruik. Stap 1 en 2 kunnen worden gesteriliseerd. De stap 3 borstel kan niet worden gesteriliseerd omdat nylon niet bestand is tegen temperaturen boven 80 graden.


Materialen:

  • Hard: Polypropyleen
  • Zachte delen: TPE
  • Borstelharen: Nylon

Waarschuwing: Het product moet worden gebruikt onder toezicht van een volwassene

Specificaties

Wat zit er in de doos
3x Borstel
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing