Fopspeen rond Latex 0m Blue

NOR162
Mininor Latex Fopspeen - Blue - Rond - 0m+ - 2 stuks NOR162
EAN
5710860121627
Doosinhoud
12

Product beschrijving

Mininor is een kwalitatief, duurzaam Deens babymerk en voldoet aan de EU-norm EN 1400.

Deze klassieke ronde (kersen) fopspeen is ontworpen in Denemarken en is de favoriete fopspeen van verschillende Deense ziekenhuizen.

MININOR staat bekend voor de frisse kleuren en innovatieve kwaliteit en design.
Baby's worden geboren met een sterke zuigreflex en de behoefte om te zuigen is volkomen natuurlijk. Deze behoefte blijft de eerste jaren bestaan, ook nadat er geen borst- of flesvoeding meer gegeven wordt. De fopspeen vervult een behoefte, kalmeert en geeft een gevoel van veiligheid.

 

  • Deze ronde retro fopspeen is verkrijgbaar in twee maten (0m+ & 6m+) en 6 verschillende kleuren (Wit, Roze, Blauw, Groen, Grijs & Paars) en 2 materialen (Latex & siliconen)
  • Materialen (BPA-vrij)
  • Schild: Polypropyleen (PP)
  • Speen: Siliconen
  • Voldoet aan de EU EN-1400-normen


Voor de veiligheid van uw kind:

WAARSCHUWING!
Voor elk gebruik zorgvuldig inspecteren. Trek de fopspeen in alle richtingen. Gooi weg bij het eerste teken van schade. Gebruik alleen fopspeenkettingen die getest zijn volgens EN 12586. Bevestig nooit andere linten of koorden aan een fopspeen, uw kind kan hierdoor gewurgd worden. Laat de fopspeen niet in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron liggen en laat hem niet langer dan aanbevolen in een ontsmettingsmiddel liggen. ("steriliserende oplossing"), omdat dit de speen kan verzwakken. Stop de fopspeen nooit in suikerhoudende stoffen of medicijnen, dit kan gaatjes veroorzaken. Als de fopspeen vast komt te zitten in je mond, raak dan niet in paniek; de fopspeen kan niet worden ingeslikt. Door de gaten in het schild kun je zonder onderbreking blijven ademen. Haal de fopspeen zo voorzichtig mogelijk uit de mond. Om gezondheids- en veiligheidsredenen moet de fopspeen na één tot twee maanden gebruik worden vervangen. Maak de fopspeen nooit schoon met schurende schoonmaakmiddelen. Voor het eerste gebruik en voor de daaropvolgende reiniging, dompel de fopspeen gedurende 5 minuten onder in een steriliserende oplossing of kokend water en laat afkoelen; Knijp ingesloten water uit de speen. Dit om de hygiëne te waarborgen. Maak de fopspeen voor elk gebruik schoon. Als de fopspeen niet direct na sterilisatie wordt gebruikt, bewaar hem dan altijd in een droge, afgedekte container. Een kind moet de fopspeen gebruiken onder toezicht van een volwassene.

 

 

 

 

Specificaties

Leeftijd
0m+
Kleur
Blauw
Wat zit er in de doos
2x fopspeen
Bestel beleid
Lot for lot
Fopspeencollectie
Mininor
Materiaal
Latex, PP
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing