Dream Sock - Dusty Rose

OW-DS-RO

Owlet Dream Sock Medisch gecertificeerde slimme babyfoon met live hartslag-, zuurstof- en gezondsheidsmeldingen -

EAN
810099091106
Doosinhoud
3

Product beschrijving

De unieke, medisch gecertificeerde Dream SockTM biedt verzorgers een dieper inzicht in de veiligheid en het welzijn van hun baby door middel van realtime gezondheidslezingen en tijdige meldingen wanneer hun baby aandacht nodig heeft. 

De Owlet Dream SockTM slimme babyfoon biedt ouders ultieme gemoedsrust. Deze unieke, medisch gecertificeerde babyfoon wikkelt zich comfortabel om de voet van uw baby en laat hartslag, zuurstofgehalte, slaappatroon en meer in realtime zien. De geavanceerde technologie biedt klinisch bewezen nauwkeurigheid van medische kwaliteit, terwijl de aangesloten Owlet Dream-app de live metingen rechtstreeks naar uw mobiele apparaat en een nabijgelegen basisstation stuurt. Beide stellen gebruikers op de hoogte wanneer uw baby meteen aandacht nodig heeft. Dream Sock is de perfecte balans tussen technologie en veiligheid, met gemoedsrust als de uiteindelijke beloning. Dream Sock is bedoeld voor gebruik bij gezonde baby's van 0-18 maanden en 2,5-13,6 kg.

Hoofdpunten:

●     Eerste in zijn soort: De Dream SockTM is een unieke medisch gecertificeerde slimme babyfoon met live gezondheidslezingen en -meldingen voor gebruik bij gezonde baby's van 0-18 maanden en 2,5-13,6 kg.

●     Volg live gezondheidslezingen: Bekijk en volg de hartslag, het zuurstofgehalte, het ontwaken en de slaaptrends van uw baby overal en in realtime via de Owlet Dream-app.

●     Weet wanneer u nodig bent: Als de gezondheidswaarden van uw baby buiten het ingestelde bereik vallen, stellen het meegeleverde basisstation en de app u in realtime op de hoogte via licht en geluid.

●     Bekijk gezondheids- en slaaptrends: Bekijk de historische hartslag- en zuurstofmetingen van uw baby in de Owlet Dream-app voor waardevolle inzichten in gezondheidstrends in de loop van de tijd.

●     Klinisch bewezen nauwkeurigheid van medische kwaliteit: Dream Sock is klinisch geëvalueerd op SpO2-nauwkeurigheid voor alle huidtinten bij beweging en in rust, met aangetoonde nauwkeurigheid van +/- 3% van de gouden standaard voor arteriële bloedgasmeting. 

 

Veelgestelde vragen:

V: Hoe werkt Dream Sock?
●       A: Dream Sock maakt gebruik van geavanceerde sensoren om de hartslag, het zuurstofgehalte en het slaappatroon van uw baby te controleren, en stuurt deze gegevens naar de aangesloten Owlet Dream-app voor realtime updates.
V: Is Dream Sock veilig voor baby's?
●       A: Absoluut. Dream Sock is medisch gecertificeerd voor gezonde baby's van 0-18 maanden en 2,5-13,6 kg, en is ontworpen met het comfort van uw baby in gedachten.
V: Kan ik de slaap van mijn baby overal volgen?
●       A: Ja, met de verbonden app kunt u de slaap van uw baby volgen vanaf elke locatie met een internetverbinding.
V: Hoe weet ik of mijn baby de stoffen Dream Sock-sok goed past?
●       A: De Dream Sock wordt geleverd met twee maten stoffen sokken om een goede en veilige pasvorm te garanderen voor baby's van 2,5-13,6 kg.
V: Wat maakt de Dream Sock anders dan andere babyfoons?
●       A: In tegenstelling tot traditionele babyfoons biedt de Dream Sock gedetailleerde gezondheidsgegevens, is de monitor medisch gecertificeerd en richt deze zich op zowel veiligheid als comfort.
V: Hoe werkt voorspellende slaap?
●        A: Predictive Sleep maakt gebruik van de historische slaapgegevens van uw baby en best practices voor slaap op basis van de leeftijd van uw baby om het volgende geschikte slaapvenster aan te bevelen.
 

Onze voorspellende slaaptechnologie maakt gebruik van neurobeschermende slaapwetenschap en gedragsmatige slaapinterventie, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de slaap-waak-homeostase. De slaap-waak-homeostaat wordt aangestuurd door een slaaphormoon dat druk opbouwt totdat het een omslagpunt bereikt, wat slaap veroorzaakt. Het bouwt zich gedurende de dag op, maar bij baby's en kinderen bouwt het vaker op en is een dutje overdag (of dutjes) vereist. Deze dutjes kunnen 20 minuten tot 3 uur duren, afhankelijk van de slaap waaraan uw baby behoefte voelt, de hoeveelheid slaap die deze eerder heeft gehad, hoe lang de baby wakker is geweest, de leeftijd en de ontwikkelingsfase.

Beoogd gebruik

De Dream SockTM is bedoeld voor de routinematige bewaking thuis van gezonde baby's door het meten van de zuurstofsaturatie (SpO2) en de hartslag (PR). De Dream Sock-software analyseert fotoplethysmografische gegevens om gevallen te identificeren waarin de PR en/of SpO2 van het kind buiten een vooraf ingesteld bereik komt, stuurt vervolgens een melding naar de verzorger en vraagt deze het kind te beoordelen.

De meldingen en bijbehorende gegevens zijn bedoeld als aanvulling op de beslissing van verzorgers om aanvullend advies te vragen over de medische zorg voor het kind. De functie is niet bedoeld ter vervanging van traditionele diagnose- en/of behandelingsmethoden.

 

Gebruiksaanwijzingen

De Dream Sock is geïndiceerd voor gebruik in de thuisomgeving bij gezonde baby's/kinderen van 0 tot 18 maanden en met een gewicht tussen 2,5 en 13,6 kg. De Dream Sock is niet geïndiceerd voor gebruik bij kinderen bij wie eerder een chronische cardiovasculaire en/of respiratoire aandoening is vastgesteld.

De Dream Sock is geïndiceerd voor de detectie en melding van hypoxie wanneer de gemeten SpO2-niveaus onder de 80% dalen, evenals voor de detectie en melding van tachycardie en bradycardie wanneer PR-niveaus van respectievelijk meer dan 220 bpm of minder dan 50 bpm worden gemeten.

Specificaties

Batteries
Oplaadbare Lithium-Ionbatterij (Sock)
Battery included
JA
Wat zit er in de doos
1x Dream Sock-sensor, 4x Stoffen sokken (2 linker en 2 rechter geschikt voor baby's van 0-18m), 1x Draadloos oplaadbasisstation, Toegang tot de Owlet Dream-app
Bestel beleid
Lot for lot
Video
https://www.youtube.com/@OwletBabyMonitors/videos
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing